Etusivu

Etusivu


Käy tykkäämässä facebook sivujamme - Tykkää


Katsothan myös ajankohtaista - alta. Uusia paikallisjäsenetuja saatavilla.


TERVETULOA

Keihäskosken Marttojen omille sivuille!

Heippati hei ja kiva kun tulit katsomaan mitä meille Martoille kuuluu. Sivuilta löydät niin ajankohtaiset asiat kuin myös menneet tapahtumat kuvien kera. Toivottavasti löydät itsestäsi pienen Martta-ihmisen ja tulet mukaan toimintaamme. On aika nastaa olla Martta ja marttatouhuissa mukana.  Marttailu on sitä, mitä kaikki haluavat tehdä. Ole siis ajan hermolla ja tule mukaan.

Me Martat teemme yhdessä paljon kaikkea kivaa, joka tuottaa kaikille iloa. Opettelemme tekemään käsillämme tarpeellisia käytännön hommia. Yritämme pitää toimintamme kaikille läheisenä ja arkipäivän toimintoja mukaellen. Totta kai joskus teemme extreme-asioita, kun koittelemme rajojamme, mutta sekin on kivaa, kun teemme sitä yhdessä.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme ja poikkeat täällä usein, sillä toimintakalenteri ja kuvagalleria päivittyvät jatkuvasti, kun vaan tekniikka pelaa ja päivittäjä koneelle ehtii.

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta ja vinkeistä, joita pyrimme toteuttamaan voimien ja varojemme mukaan.

MISSÄ MARTTA, SIELLÄ TAPAHTUU! - on iskulauseemme, joka on täyttä totta.

Tervetuloa mukaan toimintaamme. Otamme Sinut vastaan lämpimästi ja avoimin mielin! Nähdään tapahtumissamme ja retkillämme. Ota rohkeasti yhteyttä sekä ota rohkeasti askel ja tule mukaan marttailuun. Marttailu on monipuolista ja aktiivista harrastamista. Tarjoamme jäsenillemme koulutusta, joka tukee elinikäistä oppimista ja kannustaa marttailuun.

Voit liittyä tästä


***************************************************


********************************************

Tässä tuettu lintujen pesinnän onnistumista.
Laitettu Keihäskosken metsiin vuonna 2013 ja on siellä edelleen.Helmipöllön asunnoksi tarkoitettu, mutta taisi olla joku muu ehtinyt ensin.

Keihäskosken Martat ry