Ajankohtaista > Menneet > Kohti kevättä

Kohti kevättä


torstaina 5.2. klo 19.30 - 21.00 Sarin luona, Niittykulmantie 47, Yläne, aloitamme muotovalioviikot.
Joka viikko tai joka toinen viikko olevilla tapaamisilla ( päätetää jatkosta ensimmäisellä kerralla ) koitamme kevyesti ja huumorilla varustettuna saada maailmankaikkeuden energiamäärää ( joka on vakio ) muutettua toiseen muotoon. Näillä ns. läskintappoviikoilla pyrimme kontrolloimaan omia ihania marttamuotojamme vielä ihanampaa kohti.
Tarkoituksena on saavuttaa kesän Marttasaunailtaan mennessä erittäin hyvä ja täydellinen minä - kuva. Olkoon se sitten mitä tahansa itse kullakin.
Kokoontumiskerta kustantaa 2 euroa. Kirjaamme ylös strategiset mitat ja niitä vertailemalla tulevaisuudessa entisiin mittoihin, koemme onnistumisia ja ilon tunteita yhdessä. Annamme toisillemme vinkkejä illan naposteluihin ja jokapäiväiseen arkiliikuntaan. Keskitymme lähinnä ilman ammattiapua arjen hallintaan; syömiseen ja liikkumiseen.
Ja jottei asia olisi niin yksinkertainen ja hyvä, pitää mittausten tulos olla vähemmän kuin edellisellä kerralla. Muuten saa sakot. Tämä vain ihan sinun itsesi tähden. Mittauksissa mukana peili!

 :)

Olet tervetullut ryhmään. Muotovalioryhmä ei vaadi muuta sitoutumista, nalkuttava omatunto riittää.
Illassa ei tarjoiluja, ei siivottua huushollia ym. Käynti pääovesta!

Lisätiedot ja ILMOITTAUTUMINEN
Sari Lehtinen
p. 050 5927828

Martat etusijalla ( kannattaisi varmaan liittyä !)

Keihäskosken Martat ry