Ajankohtaista > Meidän Martat

Meidän Martat


Keihäskosken Marttayhdistys perustettiin v. 1914. Olemme siis vanha yhdistys, mutta elämme tätä aikaa. Toimintamme on keskittynyt Keihäskoskelle Paimenenmäkeen, vanhalle kansakoululle, mutta pyörimme myös Yläneen kirkolla. Jäseniä meillä on ympäri Ylänettä ja Pöytyää, ja kauempaakin. Kunnan rajat eivät ole este yhdistykseen liittymiselle.

Keihäskosken Martat ovat vireä ja iloinen joukko naisia ja miehiä. Me hoidamme itseämme ja toisiamme ja olemme monessa askeleen edellä. Meiltä saa sielun ja ruumiin ravintoa sekä aina oppii jotain uutta. Me olemme marttoja omana itsenämme, jaamme ajatuksia ja kokemuksia ja muokkaamme maailmaa ihmisen kokoiseksi. Ikään katsomatta kaipaamme kanssaihmisiä ja kumppaneita. Martoissa uskotaan elinikäiseen oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja vaikuttamiseen. Pääsyvaatimuksia ei ole. Liittyäkseen marttoihin ei tarvitse osata perinneruokien kiemuroita tai uusimpien trendiherkkujen reseptejä. Martoissa viihdytään, vaikutetaan ja opitaan.

Martat on kotitalousneuvontajärjestö, joka edistää kotitalouden asemaa ja lisää kotitalouden arvostusta sekä pitää tärkeänä perheen hyvinvointia. Martat tarjoaa jäsenilleen monipuolista toimintaa ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuuksia.

Toimintaamme pääset parhaiten mukaan tulemalla tapahtumiimme. Ilmoitamme tapahtumistamme Auranmaan Viikkolehdessä sekä Alasatakunnassa sekä tietysti nettisivuillamme ja Pöytyän kunnan nettisivujen tapahtumakalenterissa.

Jäsenmaksumme on valtakunnallinen 40 euroa, johon sisältyy Martta-lehti. Perheenjäseneltä 23 euroa. Nuorisojäsen 0 euroa. Kysele lisää.

Voit liittyä jäseneksi tästä

Alavalikko

Keihäskosken Martat ry