Sukat äidille keräys

Vuonna 2019 Marttaliitto ja Marthaförbundet täyttävät 120 vuotta. Myös Kätilöliitto juhlii samana vuonna 100-vuotista taivaltaan. Yhteisen juhlavuoden kunniaksi toteutamme yhteistyössä Sukat äidille -tempauksen. Sukat äidille on vuonna 2019 toteutettava juhlavuoden tempaus, jonka aikana järjestöt lahjoittavat ensimmäisen lapsensa synnyttäneelle ja adoption kautta äidiksi tulevalle villasukat. Villasukkien avulla osoitamme ensisynnyttäjille tukemme ja kerromme välittävästä ja arvokkaasta työstämme. Kutsumme martat, marthat, kätilöt sekä muut innokkaat vapaaehtoiset tekemään erilaisia ja eri tekniikoilla tehtyjä villasukkia uusille äideille vuoden 2019 aikana.  
 
Kaikenlaiset villasukat ovat tervetulleita. Villasukat voivat olla perinteiset neulotut sukat tai ne voi toteuttaa vaikkapa virkkaamalla tai koukkuamalla. Villasukkien kuvio voi olla monivärinen ja haastavakin tai ne voivat olla yksiväriset tai vaikkapa raidalliset – juuri sellaiset kuin sinä tahdot! Tyyli ja tekniikka ovat vapaat. Sukat voi myös tehdä helmikuussa 2019 julkaistetun Marttojen juhlavuoden sukan ohjeella. Villasukkia toivotaan pääosin koossa 39-40. Kannustamme myös opettelemaan ja opettamaan erilaisia tekniikoita tehdä villasukkia. Kuvia tehdyistä villasukista sekä vinkkejä ja ohjeita eri tavoilla tehtyihin villasukkiin voi jakaa Sukat äidille -Facebook-ryhmässä
Keihäskosken Martat toimivat siis myös kerääjätahona, joten voit toimittaa sukkia suoraan meille. Seuraava keräysaika on 12.-18.8.2019.  Yhteyshenkilönä toimii Sanna Mattila, 0407663637. Villasukkaparien tavoitemäärä vuoden aikana on huikeat 21 000 paria. Yhdessä me pystymme tähän!
Kategoriat Yleinen