Tietoa meistä

Martat on kotitalousneuvontajärjestö, joka edistää kotitalouden asemaa ja lisää kotitalouden arvostusta sekä pitää tärkeänä perheen hyvinvointia. Martat tarjoaa jäsenilleen monipuolista toimintaa ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen mahdollisuuksia.

Historia osana toimintaamme

Keihäskosken Marttayhdistys perustettiin v. 1914. Toimintamme koti ja perusta on Keihäskoskella Paimenenmäessä, vanhassa kansakoulussa, mutta nykyisin toimintamme ulottuu Pöytyän kuntaan, Yläneen alueelle sekä Oripäähän. Kunnan rajat eivät tietenkään ole este yhdistykseen liittymiselle, jäseniä meillä on ympäri Suomea.

Keihäskosken Martat ovat vireä ja iloinen joukko naisia sekä miehiä.  Jokainen on omanlaisensa martta. Toiset pitävät ruoanlaitosta, toiset puutarhanhoidosta tai käsitöistä. Toimintaa pyrimme tekemään kaikkia huomioiden. Ikään katsomatta haluamme tehdä yhdessä ja kehittää itseämme. Martoissa uskotaan elinikäiseen oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja vaikuttamiseen.  Martoissa viihdytään, vaikutetaan ja opitaan.

Toimintaamme pääset parhaiten mukaan tulemalla tapahtumiimme. Ilmoitamme tapahtumistamme Auranmaan Viikkolehdessä, nettisivuilla, sekä sosiaalisessa mediassa Facebook-sivullamme että Instagramissa.

 

Jäsenedut

  • saat edullista neuvontaa ja monipuolista koulutusta
  • voit osallistua retkille ja matkoille jäsenhintaan
  • voit ostaa edullisia järjestötuotteita
  • Martat-jäsenlehti (6 kertaa vuodessa)

sekä lisäksi olemme saaneet Yläneen alueella mukaan muutamia liikkeitä ja yrityksiä, joista saa Keihäskosken Marttojen voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä jäsenetuja. Muista siis pitää jäsenmaksulapustasi löytyvää jäsenkorttia aina mukana.

 

Keihäskosken Marttojen paikalliset jäsenedut vuodelle 2023

    • Ommel ja Ilo: – 10 %

Alennuksen saa Katariinan ollessa paikalla.

  • Koivikon puutarha: -5 – 10 % sesonkikukista

Hallitus 2023

Puheenjohtaja
Sanna Mattila
0407663637
slujalahti@gmail.com

Ann-Mari Tammenlaakso, varapuheenjohtaja, viestintä

Taina Simola, sihteeri, viestintä

Tiina Mäkinen, rahastonhoitaja

Anu Riski, jäsenasiat

Seija Toivonen

Piritta Hakula, ilmoittautumiset

Elisa Niittymaa, historiatoimikunta

Anu Pajula, historiatoimikunta